Onze projecten

Bij Rietdekkersbedrijf Ogink leggen we de lat graag hoog. Perfectie tot in elk detail, dat is de opdracht die we onszelf bij elk project meegeven. Hieronder vind je een selectie van de gevarieerde projecten voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Boerderijwoning Wijhe

Reactie van de bewoner: “Door de strakke lijnen is het echt een plaatje geworden.”

Nieuwbouwwoning Dalfsen

Rieten daken alleen voor vrijstaande woningen? Nee hoor, in Dalfsen werden we via Villa4Life en architect The Citadel Company ingeschakeld bij de bouw van een riante twee onder één kap woning. Dankzij onze bouwkundige achtergrond werden we direct opgenomen in het bouwteam. En dat is het bouwproces zeker ten goede gekomen. Gedekt met eerste soort Wiedenriet

Nieuwbouw te Luttenberg

Voor rietdekkersbedrijf Wispels hebben wij deze mooie woning voorzien van een rietendak. Wanneer ambacht en architectuur elkaar ontmoeten krijg je deze mooie creaties. Gedekt met 1e soort Wiedenriet. Trots op het eindresultaat!

Renovatie Heeten

Heeten weer een stukje mooier gemaakt! Deze mooie boerderij van een nieuw dak voorzien. Voorzien van Chinees riet en afgewerkt met een echte Hollandse Makkum pan.

Nieuwbouw te Lemelerveld

Voor bouwbedrijf Hoogeslag hebben wij deze mooie moderne woning met breukkap mogen voorzien van een rieten wand en dak! Gecombineerd met zonnepanelen zeker een duurzaam geheel.

Ontwikkeld door Innoblox en architectuur van The Citadel Company.

Boerschop Luttenberg

Bij de Boerschop in Luttenberg hebben wij het rietendak mogen vervangen. Hier hebben wij een isolatie folie en een 18mm schroefplaat aangebracht. Dit geeft een rc waarde van 6,0 incl riet!