De passie

Iedereen herkent ze. Zeker achteraf! Die momenten waarop je een beslissing hebt genomen die je leven voorgoed verandert. Ook Jeroen Ogink had zo’n moment dat hij in de spiegel keek en tot het besef kwam dat het roer om moest.  Dat zijn studierichting geen goede keuze bleek te zijn. Maar, het was tegelijkertijd het moment dat hij z’n voorliefde voor riet ontdekte.

Een sabbatical van drie maanden in de vorm van vakantiewerk met rietdekker Johan Wispels wees hem de weg naar z’n arbeidstoekomst. Hij probeerde het nog twee jaar in de collegebanken (bouwkunde), maar het bloed kruipt dan toch waar het niet kan gaan. In zijn geval richting het dak! Eerst onder de vleugels van Wispels en in 2017 kreeg hij zelfs de gelegenheid dit erkende rietdekkersbedrijf in Salland onder zijn eigen naam door te zetten. Een kans die hij met beide handen aangreep. Tot op de dag van vandaag zonder ook maar één seconde van spijt.

Het ambacht

Het begint allemaal met passie, maar daarmee krijg je het riet niet op het dak. Oftewel: je kunt niet zonder het ambachtelijk vakmanschap en techniek van de rietdekker die natuurlijk altijd op zoek is naar de beste producten van Moeder Natuur. Rietdekkersbedrijf Ogink heeft het allemaal in eigen huis. Zowel de passie als het vakmanschap. We werken met zelf opgeleid personeel dat werkt volgens de visie die eigenaar Jeroen Ogink richting de klant wil uitstralen: perfectie tot in elk detail! En waar nodig vallen we terug op de diensten van een netwerk met professionele ZZP’ers. Ook werken we met speciaal door ons geselecteerd riet. Of het nu gaat om Hollands riet uit de Kop van Overijssel (Weerribben/Wieden) of het eveneens betrouwbare Chinese riet. Daar mag je uit afleiden dat we altijd gaan voor kwaliteit en het beste uit ons werk willen halen.

Het ambacht

Het begint allemaal met passie, maar daarmee krijg je het riet niet op het dak. Oftewel: je kunt niet zonder het ambachtelijk vakmanschap en techniek van de rietdekker die natuurlijk altijd op zoek is naar de beste producten van Moeder Natuur. Rietdekkersbedrijf Ogink heeft het allemaal in eigen huis. Zowel de passie als het vakmanschap. We werken met een bevlogen team van ervaren en deskundige medewerkers in vaste dienst. En waar nodig vallen we terug op de diensten van een netwerk met professionele ZZP’ers. Ook werken we met het beste riet. Of het nu gaat om Hollands riet uit de Kop van Overijssel (Weerribben/Wieden) of het eveneens betrouwbare Chinese riet. Daar mag je uit afleiden dat we niet de goedkoopste willen zijn. Wel de beste. Of dat zo is, mag je zelf beoordelen!

Onze pijlers

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

Het beste riet

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

Lange termijn relatie

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

Ambachtelijk vakmanschap

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

Betrouwbaar advies

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

Jonge honden met ervaring

Logo_RietdekkersbedrijfOgink_icoon_zwart

De beste optie
voor een eerlijke prijs